Gooodmorgon!

Hallå!? Vad är det för sommarlovsväder!?
Det är bara muletn och bläääigt!

Vi vill ha SOL.

Idag tänkte jag bara ta det lugnt, kolla på TV, lära mig någon ny låt på gitarren och fota mina poolare kossorna! ;)

Ska jag blogga lite kanske?

In da kar

Nu sitter jag i bilden på väg till mitt landställe som jag kommer att tillbringa största delen av mitt sommarlov på! Kommer att försöka att uppdatera så mycket det går, försöker skriva typ en gång varannan dag iallafall, om jag har något intressant att skriva!! På landet så kommer jag att bli brun, bada, chilla, ha kul, rida islandshästar och HA KUL! :) Har 5 olika hästaffärer att genomsöka och leta saker till Dick i!!! :D Nu så ska jag göra lite andra saker, om man nu kan göra någonting i en bil där syrran har hörlurar i öronen och inte är kontaktbar, två päron som bara pratar om konstiga saker och en iPad men 13 % batteri på? Kommentera om ni har några tips!!! Puss på er! /Nora

Promenad!

Nu går vi och våra hundar på en lite promenad!

Vi kommer tillbaka senare!

Till Dick!

Det här är det som jag har handlat till Dick under denna vecka: (i tisdags men ändå!)
Ett Mark Todd regntäcke! Det ser exakt ut såhär men det är ljusblått! :)
Hoppas att det passar! 
 
Ett fleecetäcke från Hööks! Tror att det ser ut något såhär, tog aldrig upp det ur förpackningen! ;)
 
 
En topp från Hööks, CRW
 
Ett par ridbyxor från Hööks, CRW
 
Himalajasalt som skulle vara till Bella nu över sommaren men jag tror att hon kommer att dö om jag hänger det där för att hon dricker inte så mycket och älskar salt så hon kommer inte att må så bra... :/ Det får bli till Dick istället! :)
 
 
Jättestor påse med godis från Hööks (ingen bild men den var gigantisk!)
 

Presentation Emma

 
Jaha nu blir det ju svårt att skriva lika bra som Nora. Men jag gör så gott jag kan.
Jag heter Emma jag är 13 år och precis lika hästtokig som Nora. Just nu har jag ingen häst. Men under skol året så hade jag en D-ponny som heter Blåbergets Kaliber. Fast han var inte min egen utan jag hyrde honom från Karlshems Gård. Dit ska jag coh Nora på ridläger sista veckan på sommarlovet:). Hoppas vi ses?
Nästa skol år så tänkte jag att jag ska ha en medryttar ponny som jag ska rida 3-4 ggr i veckan. Så nu håller jag på att se om jag kan hitta någon bra ponny som jag ska bli medryttare på. Helst ska den stå på Rastborg (för att det är världens bästa stall) men vi får se:). Jag och Nora kommer att ha denna blogg för att skriva om vårat häst liv men även lite om skolan och så. Vi har den för att det är roligt att blogga!!! Jag har även världens bästa hund!! Han heter Midas och är en mops som är ett och ett halvt år. Här kommer några bilder:
 
Här är jag och Kaliber efter den första tävlingen som inte var på Rastaborg.
 
 
I ett år bodde jag och min familj på Mallorca.
 
 
Här är Midas<3
Ja det var lite om mig och hoppas ni gillar våran blogg!!!!!
/En glad Emma!

Presentation Nora

 
Hejhopp alla glad filurer där ute!
 
Efter många hmmm och emm så blev mitt namn tillslut Nora, och ja, vad kan man säga om mig?
 
Jag är en tjej med mycket fart i men har också en mycket seriös sida (som visas max en gång varje årtionde!). Annars så har jag otroligt mycket överskottsenergi och jag hänger med på det mesta! 
 
Men nu lite om min ridning:
Jag rider inte direkt någon häst nu under sommarlovet eftersom att jag inte är hemma så mycket och drar snart ner till Göteborg, Köpenhamn och det där så då kommer jag att ha ett rejält uppbehåll från ridningen, men så fort jag kommer hem så åker jag ut till min foderponny Bella som står på Rastaborg och jag har haft sedan nyår nu men som jag bara har kvar till 30 augusti... :(
 
Men när något roligt tar slut så finns det alltid en mening med det och jag tror att meningen den är gången var att jag och Bella var så olika. Vi kom oftast bra överens men när det gäller hennes riktigt dåliga och tjuriga dagar så vågar man knappt gå nära mig, det vill jag säga!
Nejmen jag har lärt mig hur mycket som helst på Bella men nu så har jag bestämmt mig för att jag vill tävla. Så då var jag tvungen att hitta en ny pålle och nu så har jag hittat min drömprins, Dick Tracy från Karlshem! 
 
Dicksson kommer till mig direkt efter att jag har varit på ridläger på Karlshem (då jag troligen kommer att ha honom) som kommer att vara från 13/8-19/8. Det 20:onde kommer han att stå i en box på Rasta! 
Det kommer att bli riktigt kul med något nytt nu när jag har kämpat som en blådåre med Bella detta halvåret!
 
 
 
Nu så ska jag ut till stallet och säga hejdå till alla mina fina människor där innan jag kommer att åka imorgon..... ;(
 
Inlägg på mig och bella, övriga saker och vad jag köpte på hööks igår kommer när jag är tillbaka! 
 
Glöm inte att läsa Emmas press sedan när den kommer upp!! :)
 
Puss & Kram
Skumbanan! 
 
 
 

RSS 2.0